jessica89

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About jessica89

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/16/1989

Profile Information

 • Geslacht
  Female
 • Location
  Groningen

Algemene informatie

 • Waar ik woon
  Groningen
 • Over mijn bouvier(s)
  Ik heb een bouvier van 4 jaar oud Sanne
 1. Mm oke ik vind het persoonlijk raar want Sanne deed voordat ze op vers vlees dit haast niet. Weer niet of dat bij jou bouvier ook zo was hoor.
 2. Hallo, Wij zitten met een probleem Sanne zit nu denk 3 a 4 maand op vers vlees van Shaweca sinds kort heeft Sanne de neiging om paardenpoep te eten. Maar wat mij het meest stoort is het gras eten. Nu vanochtend ging ze ook kotsen ze voelt zich verder prima en eet ook goed. Op aanraadden van een kynologen club die gaf aan geef een veendrenk stof bij nu moet ik dit nog een kans geven hoor maar hebben jullie misschien nog tips? Wat het zou kunnen zijn. Groet Jessica en Sanne;-)
 3. Oke dat zou idd ook kunnen.
 4. Hoi, Bedankt Joke Iske ik heb het ook overwogen. Maar het rare nu is dat ik dus weer naar mijn eigen Da ben geweest en die zag geen struviet meer in de urine. Dus weer terug naar de kliniek die waar ik dus weekenddienst ben geweest en die zag het ook niet meer. En dat was onmogelijk na 6 dgn voer. Dus momenteel ben ik eerst weer terug naar haar eigen brokken en indien het weer mis gaat dan wil ik ook vers vlees overwegen. Bedankt voor de tip.
 5. Oh meen je.. Zal eens kijken dan..
 6. Bedankt voor de reactie, ah oke achja soms dierenartsen he. We proberen er met voedsel af te komen. Nou probleem is dat duca vallei heel moeilijk te bereiken is.
 7. Oke zal het zeker in de gaten houden... bedankt.
 8. Oke dus toch echt niks geven want Sanne is echt behoorlijk moeilijk met eten dus zal die beloning met die brokjes zeer lastig zijn. En ik denk ook dat je altijd moet oppassen omdat ze er dan toch gevoelig voor blijven. Oke das wel vervelend idd dat het toch niet werkte dan. Want ik zou toch weer willen proberen om op advies van prins hun voer proberen kijk als dat idd niet helpt dat zou ze gewoon op die voer moeten blijven want zoals je zegt om de haverklap da word je niet blij van.
 9. Hallo allemaal, Wij zitten met een probleem mijn bouvier van 4 jaar oud heeft dus blaasontsteking en blaasgruis. Nu krijgt ze op dit moment dus ontstekingsremmers en blaasontspanner. En uiteraard dieetvoeding van de dierenarts. Maar nu zei de dierenarts je mag helemaal niks meer bijgeven qua koekjes nou heel handig want mijn bouvier is al zeer kieskeurig wat is jullie mening hierover? Bijv pensstaafjes, rundvleesstrips bijv knippen en dat als beloning geven lijkt mij wel kunnen?Maar als ik de dierenarts en assistentes hoor niet. En ik zit dus met het probleem wat na 6 week voeding van de dierenarts bijvoorbeeld weer teruggaan naar oude voeding proplan?of versvlees. Heb ook met prins contact gehad en die zegt wij hebben wel voeding voor jou. Ik weet het gewoon niet meer en word ook niet wijzer van de dierenartsen want die willen uiteraard hun voeding aan mij blijven verkopen. alvast bedankt. Groet Jessica
 10. Hoi Nadine, Bedankt voor je reactie. Ah oke de dierenarts zei dat het een mogelijkheid kon zijn maar goed weet ook er verder ook niks vanaf qua erfelijkheid.. Ik zal eens ergens anders op dit forum even een berichtje openen wat betreft tips. bedankt he. Groetjes Jessica
 11. Hallo, Ik zal me nog even voorstellen wij zijn Sanne(bouvier 4 jaar oud) en baasje Jessica. Ze hebben vandaag bij Sanne helaas blaasontsteking en blaasgruis geconstateerd en nu zei de dierenarts dat dit misschien erfelijk was de blaasgruis. Zijn hier nog meer honden van de duca vallei die dit probleem hebben en misschien tips hoe ermee omgaan? Groet Jessica