Shana

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Shana

 • Rank
  Member
 1. Hallo, Mijn eindwerk is nu een weekje af & al ingeleverd in school , deze heb ik kunnen maken mede dankzij jullie hulp & antwoorden, waarvoor dank ! Groetjes Shana
 2. Oké, bedankt! hier kan ik zeker mee verder.
 3. Weet er iemand toevallig welke vacht- of huidproblemen vaak voorkomen bij de bouvier?
 4. Ja dat vraag ik mij dus ook af, ik moet 4 manieren van trimmen van de bouvier bespreken (knippen, scheren, plukken met de hand & trimmes), over het scheren heb ik nog niet veel, de enige vraag dat ik mij nog stel bij het plukken is of dit uiteindelijk hetzelfde resultaat geeft bij zowel met de hand als het trimmes? Ik kreeg ook al in vele trimsalons te horen dat ze deze enkel nog knippen, ben bij enkele fokkers langs geweest maar deze knipte de bouviers ook.
 5. Oké, alvast bedankt voor het antwoord
 6. Ik had nog een vraagje, Word de bouvier op dezelfde manier geplukt met de hand als met een trimmesje of vershilt dit totaal? Groetjes
 7. Ze zeiden allemaal dat de vacht van de bouvier veranderd is en dat men dus deze niet meer kan plukken, want dat men de bouvier dan meer pijn gaat doen dan nodig is. Verder weet ik er ook niets over .
 8. Zullen we zeker & vast doen , ik ben woensdagnamiddag met myn grootvader naar 10 trimsalons geweest in de buurt, overal zeiden ze dat ik een moeilijk ras gekozen heb & dat de vacht te hard veranderd is om deze nog te plukken. Zou u misschien al enkele zaken over het plukken kunnen doormailen? Groetjes Shana.
 9. We gaan dit eens bekijken voor in de paasvakantie , Groetjes Shana
 10. Zal wel lukken na een tydje
 11. Oké, ik zou graag eens langskomen. Wat is u adres & wanneer zou dit passen voor u?
 12. Plukt u bouviers? Of weet er iemand mensen die bouviers scheren of plukken? Ik moet namelijk de 3 soorten van trimmen bespreken in mijn eindwerk.
 13. Oké, alvast bedankt voor de hulp. ik zal dit zeker proberen te bekijken. Weet er iemand toevallig nog trimsalons waar ze bouviers aannemen om te trimmen?
 14. In de trimsalons waar ik langs ben geweest tot nu toe knippen ze de bouvier, deze mensen waren allemaal heel vriendelijk maar met deze methode ben ik niet veel voor mijn eindwerk. Verder heb ik al naar andere trimsalons gemaild en gebeld, één persoon zei tijdens het gesprek dat ze de bouvier ook enkel knipt, want dat dit de nieuwe methode is. Voor school zou ik de methode van trimmen moeten bespreken voor show, dit is moeilijk te vinden aangezien er vele deze hond niet willen trimmen omdat dit te lang duurt enz. De mensen die de bouvier knippen zouden er ook zo mee op wedstrijd gaan, maar dit leg ik liever niet uit in mijn eindwerk volgens mijn mentor. Weet u mensen die de bouvier nog trimmen volgens de rasstandaard (op de oudere manier)? Groetjes Shana.
 15. Danku, ik heb het artikel al gelezen en kan hier wel een beetje uithalen