magda

Members
 • Content count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About magda

 • Rank
  Goldmember
 • Birthday 07/10/1933

Algemene informatie

 • Waar ik woon
  duitsland
 • Over mijn bouvier(s)
  Hoscy,grijs gestroomd
 • Mijn dagelijkse werk
  gepensioneerd
 1. Volgens mij wonen ze nu in Tjechie
 2. Wij hebben onze bouvier altijd in Kerkrade laten plukken en in model laten maken.Weet niet waar je woont maar misschien een optie?
 3. Dan heeft de reu het goed doorgegeven want de Fokrohof kennel is een werkhonden kennel
 4. 0ok wij hebben tig shows gedaan maar dit is ons nog nooit overkomen
 5. Onze Shadow heeft geen problemen met de alvleesklier gehad maar wel problemen met de schildklier.hij heeft jaren op de Thyrax gestaan en was goed ingesteld.Het is een medicijn dat ook voor ons mensen wordt gebruikt.Shadow kreeg per dag 3 tabletten.Misschien dat verandering van een medicijn ook goed uitpakt.Wij wensen beterschap voor Cintha.
 6. Houdt het goed in de gaten .Bij onze Hoscy was het een melanoom,een vorm van huidkanker die uitzaaid. Ik begrijp niet dat de dierenarts het niet heeft laten onderzoeken.Dit soort zaken zijn niet aan leeftijd gebonden.
 7. In Gistel kennen wij een goede trimmer,Dat is Kurt Saelens van de Kuany hoeve. Heeft een website.
 8. Wij voelen met je mee.Veel sterkte
 9. Dank je Henk voor de hartelijke woorden en als we weer in Leeuwarden zijn komen we beslist even bij jullie langs
 10. Hoi allemaal, Wij willen jullie bedanken voor alle lieve reacties en steun.Dat heeft ons heel goed gedaan.Dank je Henk, ook voor jouw heeft het betekenis want Hoscy was een nakomeling van Zandor van jouw.Helaas is voor ons het bouvier tijdperk ten einde omdat we voor zo,n machtig ras te oud zijn geworden.Zo,n 40 kilo op de tafel tillen om te kammen en te borstelenis gaat boven onze macht.Zonder dier kunnen wij echter niet .Binnen kort komt er een dwergschnauser bij ons in huis en die gaan wij Bonsai noemen.Een kleintje met het karakter van van een bouvier.Nog even een ode aan onze kanjers. Zandor,Shadow,Jordy en Hoscy.Voor altijd in ons hart Magda.
 11. Gisteren hebben wij met veel verdriet onze Hoscy laten inslapen.na eigenlijk een eenvoudige ingreep aan zijn kleine teentje.In eerste instantie is hij goed uit de narcose gekomen maar het echte opknappen is uit gebleven.Hij wilde niets meer,nog niet eens een slokje water.Hoscy heeft duidelijk aangegeven,laat mij maar gaan.Wij hebben dat met veel verdriet geaccepteert HOSCY LINDSEY v.d KIMBASCOHOEVE 10-10-2000-3-5-2011 Magda
 12. Tip

  Wij sturen een PB
 13. Wij weten niet beter dat een rauw ei niet zo gezond is.Niet om salmonella, maar om afbraak van bepaalde vitamines
 14. Wij hebben van de DA Preventic pipetjes.Afgelopen jaar een keer gebruikt en in het hele tekenseizoen geen teek gehad .Wij wonen in een streek waar veel teken zijn.Allen weet ik niet of het in Nederland te koop is.
 15. Shadow van ons heeft dit ook gehad.Hoe dit gekomen was is nog steeds een raadsel.Wij kregen ook het advies om rustig aan te doen .Als wij in onze herinnering graven heeft het later nooit problemen gegeven. In herinnering:Shadow Whyla fan,t Fryske Lan. 1990 2003.