Marlie

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Marlie

 • Rank
  Member
 1. Even een update. Het tandenpoetsen gaat steeds beter. Ik denk dat hij zich heeft overgegeven want het worstelen is overgegaan in tegenstribbelen. Ik heb wel een vraagje over de botten die je bij de slager haalt. Zijn die niet gevaarlijk voor de maag? Ik heb gehoort dat deze botten kunnen verspinteren.
 2. Bedankt voor julllie tips. Ik ben begonnen met een tandenborstel. Nou wat een pret was dat de eerste keer. De tandpasta zat overal behalve in zijn bek. We hebben achteraf wel krom gelegen van het lachen. Mijn man in een worsteling met een reu die geen druppel mee wilde werken. Dan de kinderen erbij die met een balletje hem probeerde af te leiden. Ik ben elke dag bezig en hij begint zich voorzichtig over te geven aan de dagelijkse poetsbeurt. Maar van meewerken is nog geen sprake.pfffffffff
 3. Tip

  Wij zijn een paar keer in Port Zeelande geweest. Heerlijk om te wandelen met je hond en de omgeving is prachtig. Honden zijn daar welkom in de huisjes.
 4. Bestaat er een alternatief voor het reinigen van het gebit bij een bouvier? Bij de dierenarts moet onze bouvier onder narcose wat we hem niet willen aandoen.
 5. bedankt voor jullie welkom op het forum. Ik heb al veel uren berichten zitten lezen maar er komt geen einde aan.
 6. Hoi allemaal Ik ben Marlies en sinds vandaag lid lid geworden. Ik ben opgegroeit met een bouvier en sinds mijn trouwen in 1988 bezit ik 1 bouvier. Die deel ik samen met man en kinderen. Ik ben onder de indruk van dit forum en hoop er veel van bij te leren.