binky

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About binky

 • Rank
  Member
 1. mijn mooie grote bench te koop,zie ook de link naar marktplaats http://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/honden-hokken-en-kooien/m656290379-mega-grote-bench.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618
 2. coat king is super ding en mag je rustig vaker gebruiken. ik deed mijn boeven elke week ermee.ze haddne nooit klitten.je moet ook laagje voor laagje kammen tot je de huid ziet.
 3. je kan haar ook n broekje aan doen.het is maar paar weekjes per jaar natuurlijk.
 4. bedankt voor al jullie boevenknuffels!!! ik mis ze zo,maar ik kijk hier geregeld voor n dosis zwarte beren!!
 5. helaas woon ik niet in d ebuurt en heb ook geen boef meer,maar wil je wel heeele veel plezier wensen met je nieuwe pup!! geniet er van!!
 6. bovenstaande mensne hebben alles al gezegd. maar zelf liet ik elke 2 jaar ze onder een roesje brengen en de boel mooi schoon maken en polijstten. mijn man is d.a assistent en erg goed in narcose's afstemmen dus wandelden ze zo de tafel weer af bijna,nooit een centje last met de narcose.
 7. beste mensen sinds 3 weken moet ik ook mijn 2 e bouvier missen!!binky,hij is ingslapen vanwege botkanker. hij reageerde heel slecht op de pijnstillers. steeds andere gebruikt en gecombineerd,maar het ging niet meer. mijn pups van de dwergschnauzer waren nog geen week oud toen.bij deze een laatste foto,hij was zo verzot op ze!! ook op de pups van het vorige nest. het afscheid op 3 februari..
 8. ik heb een hele grote zwarte kong en die maakten ze niet kapot. wat pindakaas en brokje serin,heerlijk vondne ze het. ook heb ik 5 puzzels van nina otosson,ook een succes!!maar uren speelplezier,nee dat niet.5 minuutjes max!! en met 4 hondne is het vrouwtje erg druk met vullen van de puzzels tijden s het speelplezier!
 9. het beste vindt ik is de titer test.de prijs verschilt per dierenarts. je voorkomt daarmee rommel in de hond te spuiten die waarschijnlijk nog beschermd is. ik denk alleen als je showt met je hond dat je eerst moet kijken of d eorganisatie akkoord gaat met het testresultaat.
 10. ik kan je niet helpen,maar heb zelf ook zo'n boef gehad. hoewel hij voor mn zoontje van 15 maandne oud heel lief was was het verder absoluut een onbetrouwbaar hondje. pakwerk was geen optie,hij wilde die beste man ook pakken zonder zijn pak aan.. verder heb ik hem gewoon aan de flexi lijn uitgelaten altijd en kort gehouden als er mensen langskwamen. ik heb al die tijd in een stad gewoond maar je ontwikkelt een 6e zintuig en het ging altijd goed. alleen bij winkels kon ik hem niet buiten laten wachten dan probeerde hij voorbijgangers te pakken. met wat liefde en aandacht was het toch goed te doen.misschien moet je hem in een kennel houden en 2 keer per dag tijd voor hem vrijmaken in een veilige omgeving. ik reed vaak naar de polder waar hij heerlijk kon rennen. en misschien hem goed medisch laten onderzoeken. maar ondanks dat ik wel eens heb staan janken hield ik zo van mijn boef dat ik alles heb gedaanhem blij te maken. van pup af ana is hij in roedel geweest en overal mee naar toe,maar zijn gedrag begon ook vanaf 2 jaar.castratie hielp niet ,en de gedragstraining wel,maar elk onbewaakt ogenblik pakte hij zn kans.
 11. mijn bouviers liepen ook naast de kinderwagen,mijn kind is nu 15 maand en de bouviers overleden(de afgelopen 3 maanden),maar ze deden het super! 1 was wel wat lomp en ging er wel es voor lopen. en idd als ze naast de wagen lopen zien ze meer.plus dat ze graag de baby in het oog houden,ons zien ze wel. mijn dwergschnauzer loopt ook pal naast de wagen!!en houdt zelfs automatisch in bij stoepranden!! dus hem prijzen!anders vindt hij het vast niet leuk meer om mee te gaan en asocieert hij dat misschien zelfs met de baby. verder draag ik mijn kind veel in een pattapum(beentjes wijd drager,belangrijk!!!) en dat vindt ik makkelijker met de honden uitlaten,veel meer contact met je baby en handen vrij voor de honden. mijn kind weegt nu 12 kilo en is nog makkelijk te dragen.voor deze drager bondt ik hem in een doek op mijn rug net als afrikaanse vrouwen,ook ideaal!!en de bouviers vonden dat heel grappig!!
 12. franco ,helaas 2maanden terug overleden. de 2 mannen samen binky zoek de dwergschnauzer:) binky
 13. hij is al besproken...
 14. ehh hij staat nog in ons huis in dordrecht,dus kan hem even niet opmeten. met 40 euro ben ik blij.
 15. heeft iemand interesse in een opklapbare trimtafel? heb hem gebruikt toen ik met mijn bouvier showde.maar ik heb nu dwergschnauzers dus wil ik een kleinere. het is een nog mooie tafel.je kan hem ook trekken er zitten wieltjes onder.