Judith

Members
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Judith

 • Rank
  Goldmember

Algemene informatie

 • Waar ik woon
  Lochem
 • Over mijn bouvier(s)
  paarden&honden
 • Mijn dagelijkse werk
  administratief medewerkster
 1. Mijm trimster zegt dat er nog maar weinig bouviers worden geplukt. Het is knippen en kammen met een borstel die de dode beharing verwijderd. Ik zie het verschil ook niet zo want hoe kan je zien dat een bouvier is geplukt of geknipt?
 2. Wij gaven in het verleden Cavom maar zijn overgestapt naar Prince. Ik vond dat mijn boef er te dik van werd.
 3. Ik ben dus niet de enige waar de sirene in hus afgaat als er een politieauto voorbij komt. Ze is niet stil te krijgen en loeit de hele boel bij elkaar.
 4. Nou ja dat is zeker lang geleden. Wat leuk om jouw terug te zien en nou blijven hoor.
 5. Hoi Mientje, Leuk om je tegen te komen op het forum. Met het vinden van informatie gaat het goedkomen.
 6. Hoi Marlies, Heb je al geprobeert een radio aan te laten waardoor het lijkt dat hij niet alleen thuis is?
 7. Meestal leren ze zelf goed omgaan met de doofheid en merk je het pas als ze slapen en ze komen niet als je ze roept. Doofheid zie je vaak bij oudere honden en voorkomen kun je het niet. Gebaren en stampen op de vloer door trillingen pakken ze snel op
 8. Hoi Ivonne Welkom op het forum met Chad. Een heel verhaal zo maar gelukkig is alles goed gekomen. Op de foto is te zien dat Chad en jij elkaar weer hebben gevonden. Geniet van elkaar en veel plezier op het forum.
 9. hahaha, ik moet lachten want een bouvier is nu eenmaal liever lui dan moe. Zit in het karakter en als ze zeggen dat een hond op zijn baas lijkt dan......
 10. Hoi Irene en Edwin, Ik heb geen facebook dus misschien kun je een fotootje plaatsen. Ik ben nl benieuwd hoe Sam er in het groot uitziet.
 11. Wat zijn jullie lieve mensen dat jullie deze hond een kans gaan geven. Ik ben het met je eens dat er zoveel leed is bij dieren dat we allemaal na moeten denken of we altijd maar voor een pup moeten kiezen. Ooit is elke hond jong geweest en een hond een kans geven op en nieuw bestaan is het minste wat je kunt doen om wat aan de ellende te doen. Ik weet zeker dat over een paar weken en foto gemaakt is die er heel anders uit zal zien dan deze foto
 12. Leuk je reactie. Als beide ouders een stamboom hebben dan had Merel dus ook een stamboom kunnen hebben. Niet dat het belangrijk is hoor als ze maar lief is.

 13. Hallo Judith Ik zag dat benieuwd was of Merel haar ouders stamboom hebben , inderdaad zijn beide ouders in bezit van een stamboom , haar vader is Jan van de Dogsfarm. De fokker heeft om een of andere reden gekozen voor een nest zonder stamboom en aangezien het voor ons niets uitmaakte zo,n papiertje hebben wij Merel gekocht bij hun. Het is de liefste boef die je je maar voor kan stellen en samen met Catootje is het een wereld koppel , ik ben naar de clubdag gegaan om graag eens te horen hoe Merel haar uiterlijk was , en die mag er zijn al is ze wel aardig uit de kluiten gewassen :-) apentrots zijn we op haar , plus we zijn er geweest voor de gezelligheid. Groetjes Anita

 14. Clavubactin is een antibiotica die veel wordt voorgeschreven. Het werkt tegen ontstekingen in veel gebieden van de hond. Het is volgens onderzoek 1 van de veiligste antibiotica die er op de markt is voor honden. Ik heb 2 x een kuur gehad voor mijn boef. 1 x voor een ontsteking van de huid en 1 x voor een ontsteking aan de anaalkieren. Mijn boef kreeg na 2 dagen gebruik braakneigingen . In overleg met de da toen de tabletten een half uur na de maaltijd gegeven. Toen heeft hij er geen last meer gehad.
 15. Ik neem nooit mijn dieren mee naar een warm land. Een bouvier doe je er geen plezier meer en je bent met andere dingen bezig waardoor je bouvier aan zijn lot wordt overgelaten. Een pension is dan misschien niet ideaal maar het is altijd beter dan de warme zon in het buitenland. Maar ja dat is mijn mening.