Jessie-m

Members
 • Content count

  155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Jessie-m

 • Rank
  Member
 1. ?????????????????????????????
 2. Het kan allebei dat ligt een beetje aan jezelf en aan de vacht van de hond !kleine honden kun je beter met een mesje plukken !
 3. Is goed ,je belt maar wanneer jullie komen !
 4. Dankjewel voor je medeleven !
 5. Ik zou graag meegaan maar heb een grote brandwond op mijn buik van zo'n 20 vierkante centimeter , waar ik niet zolang mee naar buiten mag , niet langer dan een half uurtje !
 6. haha ik doe ook koffie met een portje haha
 7. tot ziens over 15 jaar als je volwassen bent !
 8. Ik merk wel dat je niet echt weet wat een aanval van epilepsie is : men heeft nl.gruwelijke hoofdpijn vaak de binnen kant in de mond kapot gebeten of de tong vol blaren een stikkend gevoel door het schuim plus dat ze urine laten lopen ,en dan heb ik het nog niet eens gehad over de spierpijn van het hevige schudden . Hoezo maak jij dit DAGELIJKS mee hebben al de mensen waar jij voor de thuiszorg bent last van epilepsie en krijgen die allemaal een aanval als jij er bent ?
 9. Ik ken epilepsie al mijn hele leven van mijn vader , die was er na zo'n aanval knap beroerd aan toe . Hij had medicijnen hiervoor maar die sluiten een aanval niet uit , hij is met zijn hoofd door alle scans geweest die er waren zijn schedel is zelfs gelicht . Met andere woorden als het voor de mens al gruwelijk is wat moet het dan voor een dier zijn ,deze kunnen niet redeneren .
 10. Ik weet niet of mijn adres of telefoonnummer hier mag plaatsen , ik heb wel een website daar staat email tel. en adres op , maar je kunt me een pb sturen . Ik ben nu nog ziek maar ik kan je wel helpen en het voordoen op mijn eigen honden ik heb er 5 dus oefenen kun je altijd haha.
 11. Een immuun ziekte wil niet zeggen dat je hond voor dood moet liggen ,maar net als bij mensen kan het pigment veranderen zowel in haren als de huid .
 12. Haha blijven oefenen dan komt het altijd goed ,en als iets mislukt ,groeit weer gratis aan .
 13. Ja ik pluk scheer en knip je mag altijd een keer komen kijken .
 14. Willen we scheidings advokaat of een mediater ???????????