zeeuwind

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About zeeuwind

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/04/1970

Contact Methods

 • MSN
  bouw4@hotmail.com

Algemene informatie

 • Wie ik ben
  Ik ben ik, ik ben uniek!
 • Waar ik woon
  Goes
 • Over mijn bouvier(s)
  Yaro, GEB. 31/08/2012 reu.
  Fokker v/d Kralenhoeve
 • Facebook pagina
  Zeeuwind
 • Twitteraccount
  Zeeuwind
 1. Yaro wordt steeds kaler rond zijn linker oog. Weet iemand hoe dit komt/ wat het is?
 2. Even reageren op een oud forum. Ik hoorde dat Acepromazine totaal verkeerd werkt, de hond schijnt alles nog wel te horen maar niet in staat te zijn te vluchten. Dit werkt dus angstverhogend! Nou is Yaro totaal niet bang en is dit voor mijn hond niet van toepassing maar het riep bij mij toch vraagtekens op. Ik hoorde dat het ook bij de Aldi verkocht werd. Vraag mij dus af hoe het nu echt met dit medicijn zit en of het dan wel voor dit doel gebruikt zou moeten worden?
 3. Wij zijn van plan een jonge kat te nemen van 8 weken oud. Het is de bedoeling dat de slaapplaats van de kat bij Yaro in de bijkeuken is. Wie heeft er tips/ ideeën om Yaro fatsoenlijk met de kat samen te laten leven?
 4. Als ik met Yaro de bal gooi gaat hij als een gek het gras rond de bal uit de grond trekken. Dan bedoel ik niet een paar sprieten maar echt hele pollen. Waarom dit gedrag? En wat doe ik er tegen?
 5. Yaro heeft de gewoonte om bij het horen van een sirene (ambulance,brandweer) als een wolf te gaan janken. Zijn er meer bouviers met dit gedrag? En hoe stop ik het?
 6. Ons eerste bouvier maakten wij waaks door hem in de garage te zetten zodra er bezoek kwam, mocht er pas uit wanneer visite weg was. Werkte prima.
 7. Deed uw boef dan niks? Heb een keer gehad dat iemand mij wilde slaan maar op dat moment stond Anthar er al voor. Zonder dat ik iets gezegd had.
 8. Ok Loraine, zal dan maar consequent doorgaan. Dondersteen zal het wel een keer begrijpen denk ik.
 9. Yaro heeft het op iedereen zijn voeten en benen voorzien. Haal hem iedere keer van mijn voeten/benen af en geef hem zijn floss. Maar de " aanval" gaat maar door. Mijn vraag is dus HELP!
 10. Heb Yaro vandaag nog is nagewogen en kom op 12,4 kg. Voel zijn ribbetjes toch heel goed. Verbaas mij wel over de stevige schouderpartij die hij heeft. We zien wel wat er van ons "blokje" komt.
 11. Vond Yaro al zwaar, 13 kilo toen ik hem zaterdag jl. Met 7,5 week ophaalde. Zal hem van de week nog eens wegen. Het is ook echt een blokje!
 12. Yaro heb ik zaterdag jl. Opgehaald en AT&T Royal canin puppy brok, Anthar stond altijd op carocroc. Ik was eigenlijk ook van plan dit in de toekomst aan Yaro te gaan voeren. Na het lezen van dit forum weet ik dus gewoon niet meer wat slim is! Ik was altijd van gedachte dat carocroc minder rommel bevatte dan Royal Canin. Ik weet nog wel dat toen Anthar jong was dat ik de gele zak van Royal Canin voerde, maar daar kreeg hij huidirritatie van.
 13. Ook ik zal mij even voorstellen. Al zit ik al best lang op deze site. ik ben dus Gerbert en getrouwd en heb een dochter van 10 jaar. Na 11 jaar een super bouvier gehad te hebben was de koek op voor Anthar. Daarna een 14 mnd. Oude herplaatser, dit ging finaal mis. En dezehebben we na 3 wkn. Met veel pijn in ons hart moeten herplaatsen. En nu is er sinds zaterdag jl. Yaro, bijna 8 wkn. Oud. Wat een feest, wat een genot en wat een drukte ( maar zo leuk).
 14. Vraag mij echt of dit wel klopt, is bijna als een labrador. Boef heeft toch wat meer spieren dacht ik.
 15. Volgens mij helpt eierkoek alleen wanneer ze hun eigen poep opeten. Als die van mij poep eet geef ik hem meestal pens daarmee lijkt de behoefte om poep te eten weg te zijn voor zolang het duurt.