eric.helbers

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About eric.helbers

 • Rank
  Member
 1. sorry voor de late reactie. Tess heeft vorige week een injectie gehad tegen de irritatie,het gaat nu beter. Wel ben ik gestopt met het verse vlees,dit op aanraden van de dierenarts. Het legen van de anaalklieren uitwendig ga ik toch eens proberen. dank.
 2. ik heb al ander voer geprobeerd zelfs bij de arts vandaan. Helaas heeft ook dit niet echt geholpen.
 3. Hallo allemaal, Onze boef Tess heeft enorm last van haar anaalklieren. Zeer regelmatig zitten we met haar bij de dierenarts om ze uit te laten knijpen. Enkele dagen daarna zitten ze weer vol en in het bijzonder de rechter. Ze blijft dan rondjes draaien.zo zielig. Volgens de dierenarts heeft een operatie incontinentie tot gevolg. Wie heeft ervaring met dit probleem?
 4. Heb de site opgezocht.dank je wel.
 5. Wat is OCD en ED? Ik zou het niet weten wat het is maar ben wel benieuwd. Alle info is welkom. Het is vandaag weer een slechte dag voor mijn boeffie.
 6. De arts heeft al foto s gemaakt van de gehele poot. Ze vertelde dat er in het schoudergewricht een mistig beeld zit. Als het niet verbetert gaan we naar specialist in Rotterdam. Vladimir,bekend op dit forum,is een broertje van haar. Hij heeft volgens mij niet deze klachten.
 7. Dank je.ik bedoel inderdaad het schoudergewricht. Vandaag loopt ze iets beter,mevrouwtje wilde al zwemmen in het Haringvliet. Als de klachten niet verbeteren gaan we met haar naar een specialist in Rotterdam. Ik weet dat Vladimir,ook bekend op dit forum,een broertje van haar is. Hij heeft volgens mij niet deze klachten. Basco een lebbertje van Tess.
 8. Hallo, Wie heeft dit ook bij de hand gehad? Wij zijn met onze Tess,bouvier van bijna 4 jaar,onder behandeling bij de dierenarts. Dit vanwege het mank blijven lopen na een misstap met het spelen met haar tennisbal. Er zijn afgelopen vrijdag foto s gemaakt en nu zegt de dierenarts dat het artrose is in de bovenkant van de rechtervoorpoot. Tess heeft ander voer gekregen en over 21 dagen zou het iets verbeterd moeten zijn. Ze krijgt steeds meer moeite met opstaan en lopen. Ik voel dat het niet goed is. De dierenarts zei dat ze dit nog even uitsluit en verder onderzoek doet als het erger wordt.
 9. Hoi,wij heben een pup van 11 maanden en zij hebt ook last van rode ogen zeker na inspanning en we hebben nu oog zalf gekregen van de dieren arts wat we 7 dagen uit moeten proberen en daarna weer terug komen. Als het hoge bloed druk is dan zal er toch wel wat zijn wat helpt.pootje tess
 10. De bouvier van vrienden van ons,Roman van 7 jaar,heeft vannacht een hersenbloeding gehad. Hij is nu blind geworden,verder niet verlamd,wel hoge koorts. De dierenarts heeft antibiotica ingespoten en rust voorgeschreven. Wie heeft hier ervaring mee?trekt de blindheid bij?
 11. Bedankt voor je tip, maar we hebben het geluk gehad om Tess mee naar huis te mogen nemen. de foto van Tess staat op het forum. doei,Eric
 12. Ja een leuk plaatje,was het in het bos of zo,hij is een beetje wazig. Eric
 13. Wij hadden ook zo,n boef. Als ik tegen een afgezaagde boomstronk schopte hoe groot hij ook was ,ze moest hem mee nemen. Ja,dat was onze Esca. Groeten.Eric
 14. Je hebt net een mail van mij ontvangen,maar ik wil even laten weten dat wij een blond mooi vrouwtje hebben gehad met de naam Esca en ze is 11,5 jaar geworden. Als er een mooie was en trouw dan was zij het wel. Ik hoop van jouw persoonlijk het telefoon nr te krijgen. Groeten Eric.
 15. Hallo, Ik ben Eric en op zoek naar een goede fokker van de blonde bouvier. Na het verlies van onze zeer trouwe onvergetelijke blonde dame Esca zijn wij er nu na 2 jaar toch wel weer aan toe. Wie kan ons helpen? We hebben al wel telefonisch contact gehad met de Goordonken in Mariaheide.