vera

Members
 • Content count

  874
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About vera

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.goyasplace.nl
 1. Hoi Vera, sorry dat ik nu pas jouw bericht zie. Momenteel gaat het niet goed met Cintha. De dierenarts is niet zeker wat er met Cintha aan de hand is. Ze wil graag dat we naar de inetrnist gaan in Amsterdam. Ze vermoedt een probleem met de alvleesklier. Ik heb echter van de week ook een hele streng met bultjes ontdekt. Het zijn net kleine doperwten. Cintha eet niet zo veel meer, maar heeft eerst een periode gehad waarin ze waanzinnig veel at. Nu zag ik op internet (over kanker bij honden) dat symptomen kunnen zijn: abnormaal veel eten of juist heel weinig eten. Ze krijgt steeds meer bulten die wij kunnen voelen. De dierenarts had het van de week over een lymfeknoop. Als daar kanker in zit heeft ze zonder behandeling nog drie maanden te leven en met behandeling ongeveer 200 dagen tot 1 jaar. Ze is nu negen jaar en 4 maanden. Ik weet het niet meer. Jaap en ik trekken het niet meer.

 2. Heel veel sterkte met het verlies van jullie kanjer Dayco!
 3. Fijn hoor dat het zo goed gaat, las net in een ander topic dat hij zich nu als een "echte"pup gaat gedragen!!! Geniet lekker van Ceasar!
 4. Geweldig toch!!!!
 5. Dat zijn toch hele goede berichten!!!!
 6. Ik ben het helemaal met Nadientje eens....heerlijke boevenkop!!
 7. Prachtig filmpje Anita!!!!!
 8. Ja, wij hebben een zeehond zeggen wij vaak tegen elkaar!! Springt in iedere sloot!!! Waar speelt jou hond het liefste mee?
 9. Ook namens ons, veel sterkte met het verlies van jullie kanjer Rex.
 10. Hallo Chico, wat een prachtige boef ben jij!!!!
 11. Hallo lyda, Hoe gaat het inmiddels met Cintha? Groetjes vera

 12. Echt een geweldig filmpje!!
 13. Heel veel sterkte met het verlies van jullie kanjer Cosmo!
 14. Nou ben benieud!!! Hopen dat het meevalt en miss nog met een pilletje erbij........we duimen voor jullie!!! Geef haar een dikke knuffel van ons.....
 15. Hoi Lyda, Fijn om te lezen dat het weer beter gaat met Cintha! En dat ze niet met andere honden wil spelen.....misschien weer eens een strandwandelingetje met Goya...hihi Was toen erg gezellig!Cintha is echt een schatje! Geef haar maar een dikke knuffel van ons....