nic

Members
 • Content count

  1,247
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About nic

 • Rank
  Goldmember
 • Birthday 09/07/1974

Algemene informatie

 • Wie ik ben
  maf, gezelllig, spontaan en positief
 • Waar ik woon
  Oldenzaal, Netherlands
 • Over mijn bouvier(s)
  Mascha, zwart, onwijze knuffelkomt en blijhoofd
 • Mijn dagelijkse werk
  parttime kapster
 1. Hartstikke leuk! Gelukkig hoefde ik op dat moment niet met mijn ogen te knipperen anders had ik het gemist! Muziek is te doen hoor hihi..
 2. Een prachtige leeftijd, maar dat maakt het verdriet des te groter! Veel sterkte
 3. Veel sterkte! Veel te vroeg!
 4. Sterkte, met het verlies van Dayco!
 5. Waar lok jij die hondjes mee Marian?????? Hahaha.....
 6. Veel Sterkte!
 7. Veel sterkte met het verlies van jullie maatje
 8. Daar ben ik ook wel benieuwd naar, aangezien de druppels uiteindelijk ook maar een tijdelijk hulpmiddel zou moeten zijn
 9. Bedankt voor je reaktie! Vandaag de buurman weer gesproken en wat we zelf al zagen beaamde hij, Mascha is een stuk rustiger door de bachbloesem rescue druppels. Wel wordt ook nog steeds de bank gebaricadeert, de klink uit de deur naar de gang gehaald en de radio aan.
 10. Sterkte met dit verlies
 11. Ervoor ook al, eigenlijk met vlagen. Kan er niet echt de vinger op leggen. Nu zijn we best redelijk veel thuis dus dat scheelt. Eigenlijk is ze alleen dinsdags de hele dag alleen, tot ong. 5 uur Beeld bij Bachbloesem rescue was een relaxtere Mascha, dus wellicht de oplossing gevonden? Maar voorlopig blijven we nog even opnames maken.
 12. Klopt! Heb die topic zelf ook terug gelezen, maar situatie was toen anders. Was samen met Rex en katten verhaal. Dus vandaar dat ik het opnieuw aankaart....
 13. Hoi Allemaal, Ik kreeg van mijn buren te horen dat Mascha nogal veel blaft. Om deze klacht serieus te nemen zijn we begonnen met muziek aan en een gevulde kong. Zodat ze niet in alle stilte alle geluiden zou horen om getriggert te worden. Dit bleek niet te helpen. Nu hebben we haar gedrag opgenomen om te kijken wat ze nu eigenlijk doet als wij er niet zijn. Ze loopt onrustig heen en weer en gaat dan op de bank staan met haar voorpoten op de vensterbank om de straat in de gaten te houden. Als ze dan iemand ziet, dan opent ze de deur naar de gang en blaft dan de hele buurt bij elkaar. Ze is uiterst druk met haar taak als waker! Dus klacht kan serieus genomen worden Wat we nu daarna hebben gedaan is de bank barricaderen met stoelen en een stoel voor de gangdeur. Resultaat: Mascha blijft onrustig heen en weer lopen, schuift de stoel aan de kanten, opent de deur, ligt in de gang (alwaar de radio uiteraard een stuk zachter is) te wachten tot ze kan aanslaan. Alles in uiterste staat van paraatheid. En laatste stukje bank kan ze ook staan om de straat in te kijken Vervolg: Laatste stuk bank barricaderen, kan ze niet meer opstaan. Handgreep uit de deur, dus die kan niet meer open. Radio aan. Resultaat: Mascha blijft onrustig, en allert. Ze ligt nog geen moment ontspannen of relaxed. Kan niet meer op de bank en niet meer in de gang. Dan gaan we maar af en toe joelen Vervolg: bank en gang hetzelfde, alleen nu voor de onrust geef ik Bachbloesem rescue. Resultaat: nog steeds onrustig, maar dit heeft denk ik iets meer tijd nodig om te werken.... Ik heb als dit allemaal niet werkt nog 2 optie's over. Haar opsluiten in de achterkamer, maar heb zelf het idee, dat dit verschuiven van het probleem is. En een blafband (maar dit is echt de laatste optie!!!!) Wie heeft enig idee waar die onrust vandaan komt, ik dacht altijd dat Mas gewoon lekker lag te pitten als wij weg gingen? Ik heb zelf niet het idee dat het verlatingsangst is. Willen jullie eens meedenken.....? Alvast bedankt!
 14. Veel sterkte!