Marieke

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Marieke

 • Rank
  Member

Algemene informatie

 • Wie ik ben
  Marieke van Rijnsoever
 • Waar ik woon
  Hagestein
 • Over mijn bouvier(s)
  we hebben een bouvierpup van 5 maanden (Roxy) en een zwarte mechelse herder van bijna 15 jaar.
 • Mijn dagelijkse werk
  momenteel postvoorbereider bij PostNl, eigenlijk banketbakker.
 1. ah ok, ik snap hem. Maar dat hoeft voor ons niet, we hebben niet de bedoeling om shows te gaan lopen met haar. Ik ben opgegroeid met bouviers (31 jaar) en dat hebben we nog nooit laten doen. Zeg ik met respect voor de mensen die dit wel belangrijk vinden/of shows lopen! Maar bedankt voor de tekst en uitleg!
 2. dank je wel! tot horens
 3. ga ik zeker even informeren! bedankt voor de tip!
 4. in ieder geval bedankt voor je reactie! we zoeken nog even verder
 5. hallo "champ", onze fokker scheerde zijn bouviers helemaal kort, dus dat vind ik geen optie. ik zal nog even verder gaan zoeken naar een fokker in onze omgeving (regio Utrecht/zuid-holland). We willen er best wat verder voor rijden, maar er is natuurlijk wel een grens Mijn ouders hebben ook een boef en die rijden naar hoek van holland, dat vind ik toch wel te ver hoor. Heel genant misschien, maar wat bedoel je met haar oortjes plakken? ik dacht dat ik aardig op de hoogte was, maar dit zegt mij niets?
 6. hallo, na zo'n beetje alle discussies gelezen te hebben zou ik onze pup van ruim 5 maanden toch in ieder geval de eerste keer willen laten plukken als ze de goede vacht daarvoor heeft. Maar dan ben ik dus wel op zoek naar iemand die goed weet of haar vacht plukbaar is (eerste keer trimmen moet toch zeker een goede ervaring zijn voor haar!) en eigenlijk het liefst waar wij zelf bij mogen zijn. Aangezien we een hond hebben gehad die niet goed behandelt was bij de trimster. We zijn gewoon op zoek naar de beste manier van trimmen voor haar, wie weet iets voor ons?
 7. haha, ja dat is echt haar blik van: wie ik???? ik heb niets gedaan!!!!!!! meer foto's volgen nog als ik me er iets meer in verdiept heb
 8. Wij (Antoon en Marieke) en onze "Roxy"wensen iedereen een geweldig nieuwjaar. Ik (Marieke) ben nieuw op het forum en wij hebben een pup van inmiddels ruim 5 maanden. Ik ben dus eigenlijk op zoek naar iemand die goed bouviers kan plukken, liefst regio Utrecht of zuid-holland. Wie weet iets voor ons? ps ik ben nog niet helemaal thuis in het maken van deze berichtjes, mijn excuses als er iets niet klopt:redface-new: